Torsdag 28/2 -13

Man ska aldrig ge upp!! Fick en energikick av solen så ville hitta på någonting, va även hungrig så då kände jag donken! Gav mig in på att få med mig någon och det va svårt, men med massor av vilja fick jag med den fetaste av de fetaste.. Min granne PA, kände bara lycka!! Haha :D nu är jag hemma iaf och väntar på MM som ska komma :) äntligen lite trevligt sällskap. Grannen MS är en mobbare, fy!! I morgon får jag iaf helg, då ska jag iväg och Pierca naveln för 4e gången? Tror fan de är de haha.. Fast ska köra på den "nedre" delen denna gång. Hoppas de blir grymt ;)


Onsdag 27/2 -13

Inte många dagar man får vara glad e, i morse när man skulle till jobbet så va bilen pajj. Peder kolla på de nu efter jobbet och tydligen hade väl vakuumslangen gått av så.. Tydligen skulle det vara billigt och lättbytt så det är ju bra iaf! Tur va väl de att Appel ska utomlands idag så jag kan ha hennes bil medans ptjuu.. Om ca 1 timme kommer pappa och Wille och hämtar mig iaf så jag kan hämta Appels bil och ev leka lite med Wille :) tror/hoppas pappa sätter upp min hylla i hallen å som rasa ner för 4e gången i helgen haha.. Nää byta om nu och så iaf :)


Måndag 25/2 -13

Men jävlar anamma vilken kanon helg då!! :D
Vart vin och mys med syster på fredagen sen kom grannen Micke in en sväng, därefter gick vi över till Micke Malmberg där det spelades lite tv spel och brottningsmatcher haha as kul!! Sen vart man nertvingad till Cielo i typ 30 min haha (01.30-02.00) ovärt men hade svin kul på vägen ner dit och hem, jag såklart startade snöbollskrig Hahah sen tog vi med oss maxmat hem till Micke och vid 4 sa vi god natt :)
Lördagen vart de mat hos mamma, tv spel i timmar med Micke m sen va jag på en fest men gick till Timmie ist där Micke med flera va och kika film!
Söndagen bestod av slapp, myc, skratt och massa maaaaat haha fick även en ny bff ;) haha
Nu är jag helt slut efter jobbet, handlandet osv + att jag fortfarande är sjuk så nu blire slappa framför tvn :D


Fredag 22/2 -13

Haha bitterfittan de är ju fan jag de! Gårdagen på jobbet va ju röv den oxå haha fy! Skönt att vara ledig några dagar nu iaf. Fick ett snabb besök av Nattis då hon lånade skurhink/moppen sen kom grannen Micke in en sväng så vi snacka lite skit! Tack vare han att jag fick skämas över att de va stökigt så städa ju jag såklart haha
Ikv så ska kanske jag hänga med syster, dricka lite vin kanske och mysa? :) får väl se hur det blir, hör den av sig så dumpar jag ju lätt syrran ;) Hahaha


Torsdag 21/2 -13

Nää onsdagen va fittig den också.. Fyfan!! Men idag är det torsdag iaf och man slutar tidigare :D så snart helg haha.. Träningsvärk som Faaan idag kan knappt gå :/ varit till tandläkaren så man är uppsvullen och bedövad iaf Hahah
Stora frågan nu är vafan gör man i helgen? Fasters stuga va upptagen så det blir Inge av där inte :/ hmm.. Livet suger!!


Onsdag 20/2 -13

Hoppas innerligt att denna onsdag blir sååå mkt bättre än gårdagen iaf.. Fyfan för gårdagen alltså! Men men.. Tränat på riktigt hårt denna vecka iaf, idag körde jag ben/rumpa och kunde knappt gå när jag va klar. Ska bli spännande och se om jag kommer upp ur sängen i morgon iaf Hahah


Tisdag 19/2 -13

Fuck för mitt liv känner jag nu bara!! Less på att vara ensam, less på jobbet, less på Bollnäs och less på att va fattig! Fan!! Snacka om en kass tisdag! Gått skit på jobbet idag å!! Vill åka bort och göra nå kul!! Men de har man väl inte råd med pga att mamma, syrran och Wille fyller år i mars. Dyrt de.. Räkningar så in åt helvete å.. Vart fan kommer de ifrån? Hmm.. Snälla låt allt vända bara!! God natt


Lördag 16/2 -13

Va en vecka sen nu ja.. Tycker jag har haft fullt upp men det har jag egentligen inte haft haha.. Jobbat, tränat ätit och sovit typ. As lamt.. Men i torsdags kom M.M iaf och vi käkade godsaker och somnade på soffan. Bra alla hjärtans dag :D igår vart de häng med Wille sen filmkväll men E.H som somna direkt så de va ju kul!! Haha nu är jag hos mamma och pappa iaf och ska strax över till Moa, blir fest där ikv men jag blir nykter iaf :) vet inte vad jag ska göra sen e?
Justeja va ju fan hos Frida i onsdags å med zandra och Wille :) hehe


Lördag 9/2 -13

Sitter nu och inväntar alla gamlingar som ska hit och partaja lite. Surtanten till granne kommer väl bli missnöjd men vad ska jag göra? Va tänkt att jag skulle sälja biljetten ju.. Men fest 1 gång i månaden sa hon ju så!! De här är min fest!!
Vart på stan och härjat med Jakob iaf, ja va en aning trött för vart film länge i natt med Micke.. Men så äre haha skål då!


Fredag 8/2 -13

Bakat idag med mamma :) vart både bullar och sockerkaka. Gött som fan :) grannen Pär verka nöjd iaf haha tröck i sig fika och slockna i soffan som ett litet barn haha.. Ska åka till Karin och käka lite mat snart iaf sen vet jag inte vad man ska göra? Partaj verkar de bli i morgon ändå haha kanske hinner balla ur men tror faktiskt inte det haha.. Fått lite nya kläder så ;)


Torsdag 7/2 -13

Somna om i morse så hann inte med att träna nå idag :/ jäla särring haha.. Får se om jag hinner med i morgon då :)
Sista kvällspasset snart då! Ska bli sjukt skönt med helg!! Fortfarande beslutsångest över stiftelsen om jag ska gå eller inte! FAN!! Har ju 2 dagar kvar att fundera iaf så..


Onsdag 6/2 -13

Hittills på denna vecka så har jag klivit upp varje dag och tränat :) känns jätte bra iaf. Funderar på att köpa lite träningsdrycker ändå för fick pröva nå av Micke som verka bra :) hehe
Efter träning idag blire duschen sen luncha med Emma på stan :P kanske Jens oxå :)


Måndag 4/2 -13

Kanon helg ändå tycker ja :) fredagen vart de häng hos Micke sen va man hos Nattis en sväng. Lördagen vart de fest hos Niklas i byn och de levererade nå sjukt faktiskt :) söndagen vart de söndagsmys vilket va as Nice :)
Nu ska jag klä på mig och åka till gymet och köra ett pass med Micke :) spännande


Lördag 2/2 -13

Funderar om jag ska åka på fest i Edsbyn ändå.. Försöker fixa skjuts nu iaf så får se om man lyckas haha.. Vad ska jag annars hitta på liksom? Men borde vara hemma och vara ekonomisk haha..
Åkte och kikade på Nattis nya lägenhet igår å, helvete säger jag bara!! Färg över hela golvet!! Men annars va den en bra lägenhet, men i Alfta? Kom igen!! Haha ;)


Fredag 1/2 -13

Tänkte sitta hemma och sura hela helgen men de kan man ju inte göra e!! Så går över till Micke nu och sen blire lite bus här och lite bus där :)
Wille, mamma och pappa va på besök idag, pappa fixade lampor till akvariet (fel färg bara) och mamma färgade håret på mig :) skön dag, hävde iväg mig och tränade å gjorde jag :)


RSS 2.0