Måndag 31/3 -14

Äntligen känner man lite vårkänslor :) sommartiden är fixad och nu kan det bara bli bättre :) i helgen vart det grillning, trevligt sällskap och massor av bus med Wille :) tränar på för fullt iaf, tror fan jag läre köra på med lite mer kondition så gelé magen försvinner hehe :) Tisdag 25/3 -14

Vart en spontanare i lördags, ville inte dricka men johan tjata så självklart vart jag och Danne fullast haha vart grillpremiär också då johan lyckades få köttet svinbra trotts att de va kolsvart ute haha 👍 Fredag 21/3 -14

Fredag och det är helg! Idag har jag börjat min helg sängliggande, du vet den där roliga röda veckans fel haha.. Men nu är det bra :) väntar på att jesper ska käka lite så ska vi ut på en promenad sen :) 
---
Drömde om en klänning jag hade köpt som va för liten och när jag vaknade va jag ju bara tvungen att se om jag kunde trycka på mig den nu och det kunde jag :) så nu har jag en sommarklänning jag kan ha iaf :) 
----

Tisdag 18/3 -14

Uppe med tuppen idag igen :) va på gymet halv 9. Går hyfsat bra tycker ja :) har fått tid till en kiropraktor nu iaf som tydligen ska hjälpa mot min panikångest. Hur hon kommer göra det undrar jag, men är öppen för det så man slipper medicin iaf :) Måndag 17/3 -14

Haft en hel helg i Sundsvall och de va så jävla skönt att komma bort :) Danne och lina kom upp på lördagen också och stannade kvar :) 

Hunnit träffat Wille lite grann också men har mkt att göra under min vardag, det är jobb, träning, mat, åka hit och åka dit.. Vart är lugnet? Haha men men.. Skönt att hålla igång också så man inte somnar i soffan eller nå :) 

Här trodde man att de va vår men fan heller idag har det kommit mkt snö!! Bättre sent än aldrig eller vadå? Kanske inte i detta fall haha 

Torsdag 13/3 -14

Igår så slutade jag med dieten, pallade inte nå mera så nu äter jag vanligt igen men ska tänka lite grann på vad jag äter och dricker iaf ;) helldre tjock och lycklig än smal och olycklig haha 👍
---
Igår va det fullt upp, lämnade in bilen på service osv. Åkte och lekte med Wille i parken, åkte och hämtade lånebil och handlade sen till lottefors och dona med nå papper sen hem, laga mat och diska sen fick man äntligen slappna av i soffan :) 
----
Idag har jag inte gjort så mkt ännu, cyklade en stund på jobbet när jag hade slutat sen har jag bara varit hemma. Snart ska jag ta och diska och laga mat :) 
Måndag 10/3 -14

Vart inge gym idag utan tog mig en promenad i ensamheten. Är verkligen rädd att gå själv ute i Bollnäs ja, och det är fan inte okej!! 
---
I lördags vart de först 70års kalas hos Johans farmor så syndade lite då sen åkte vi vidare till zandra och fira hennes 26 års fest och syndade lite där också men de fick man ta igen på söndagen med en promenad. 
-- 
Nästa helg är man fri denna äckliga mat med kyckling och ris varje jävla dag hahah känns så jävla skönt men så jävla långt borta också!! Fy!

Måndag 3/3 -14

Snart har det gått en vecka med dieten. Märkt skillnad på vågen redan iaf :) stor skillnad också!! Från 53kg till typ 49kg nu :) roligt att matplågan visar resultat haha :) 
-----
I helgen va jag massor med Wille och busade :) va i Söderhamn på nå lekpalats, han fick följa med och träna sen laga vi mat hos oss och myste lite :) sen kom Malin på besök så vart de monopol till ca 3-4 på natten haha 
----
Träningen går väl sådär, är alltid tuffast de två första veckorna tycker jag men jag är där iaf och gör så gott jag kan :) 


RSS 2.0