Fredag 29/5 -14

Haft en kanon helg i Stockholm med brudarna :) fest fest fest och grönan :) va förjävla skönt att man jobbade em denna vecka :) skulle ha jobbat mån-tis bara men tog på mig extra på onsdag em och torsdag fm.. Pengar får man aldrig för mkt av eller vad brukar man säga? Hahah 
I tisdags vart valpen 6v så snart så :) längtar så sjukt mkt, och idag ska vi förmodligen boka den där utlandsresan också (äntligen) haha får se om de blir av haha :) 

Måndag 12/5 -14

Fuck My life kan man säga, roligt att jag ska behöva betala för någonting jag inte gjort och sen att bög if förmodligen kommer ta det som en vagnskada när det bara är en glasskada, vilken idioti!! 
----
Jobbade extra igår iaf 7-15 sen va jag på kalas hos Johans farfar för han vart 19 ;) haha sen vart de matlådslagning osv. Nästa fredag släpper man alla bekymmer och drar iväg på en helhelg i Stockholm och bara festar loss! Kommer bli kanon de där :) 

Måndag 5/5 -14

Hade det kanon bra i Göteborg iaf :) kom fram onsdag kl 23.00 typ, började dricka på en gång och va ner på stan och kikade lite, va ganska dött och kallt som fan!! Haha sen åkte vi och kika lite i affärer på torsdagen och började dricka igen :) bowlade lite och hängde på sportbaren Glenn 👍 fredagen vart lugn med lunch på stan och Ullared på vägen hem. Kom hem 2 på fredagsnatten :) 
Lördagen vart de firmafest på travet och söndagen vart en cp lång bakis dag haha va jävla slut de va med oss! 
Och idag började jag och Emma med en nu diet och ska tävla, först en ner till målvikten vinner :) RSS 2.0