Söndag 30/9 -12

Denna helg har varit den tråkigaste helgen på länge.. Fyfan för sittsår!! Har iaf börjat med Bust up nu började i torsdags så ska bli spännande och se om de blir någon skillnad på en månad :)


Lördag 29/9 -12

Har gått så sjukt snabbt att flytta ut och städa så Jaa de är en chock för mig de. Klart nu iaf så de är skönt :) tog ca 1 timme för mig igår och idag har det tagit ca 1 timme å så :) hitta en lägenhet nu bara då :) eller jag har nog hittat en redan men frågan är ju när man får flytta in? Aja.. Får se vad jag hittar på idag då? Hmm..


Fredag 28/9 -12

Ja igår var de full fart igen efter jobbet, kiropraktor, åka fram och tillbaka överallt, matlagning osv så kl 8 gosa jag ner mig i sängen och somna typ halv 10.. Snacka om slut tjej! Idag blir det flytta flytta och flytta.. Pallar inte :/ vill bara ha helg med roligheter och kunna ta det lugnt ju.. :( Aja får se till att vara effektiv då så jag har tid med sånt å :) Justeja, min bil hatar ovanåkers kommun iaf för igår när jag va i Alfta så pajja den såklart! Cp bil, cp kommun cp dag igår!


Torsdag 26/9 -12

Jaa då sitter man på jobbet då, inte mkt att göra precis.. Hoppas på att maskinen kommer igång snart så man kan arbeta lite 😄 efter jobbet ska jag å Emma iväg å knäcka ryggen iaf sen färga håret på henne sen packa en massa kläder sen ev hjälpa till å spackla eller nå om jag kan 😊


Onsdag 26/9 -12

Gårdagen va en bra dag :) direkt efter jobbet så bowlade jag å Emma sen käka vi lite Max mat, vidare mot Mats för att riva tapeter, kollade på tapeter och beställde, rivde lite mer sen åkte jag till Frida och hade en helkväll där med henne och Karin :) as mys ju.. Idag har dagen bara varit anus än så länge, städat städat och städat på jobbet där det inte ens är skitigt.. Sjukt!! Trött är man och allmänt slut i hela kroppen.. Ursch.. Sen när jag slutar ska jag till Mamma och färga håret, åka och måla, kanske träna sen ska jag fan slappa och lägga mig tidigt :) adjö


Måndag 24/9 -12

Har så sjukt svårt att bestämma mig om jag ska bli brunett eller ej... Hur fan ska man göra liksom? Tufft liv.. Slappa i soffan nu iaf, kan hända att man somnar ;)


Söndag 23/9 -12

Haft en bra nykter helg, tacoskväll med Nattis och Karin i fredags och igår en heldag med småtok med Karin och idag har jag rivit tapeter och Chillat bara.. Nu blir det nog donken :)


Torsdag 20/9 -12

Jaa snart läre man åka till jobbet och köra sista passet innan helg då.. Känns väldigt skönt må jag säga men har varit as trött i typ 2 veckor nu bara :/
Hittade en rolig bild sen vi va i Hudiksvall haha lite revir :P


Onsdag 19/9 -12

Halva veckan gjord ja, alltså två kvällspass kvar sen helg :) + att vi slutar tidigare i morgon :) wihoo... Sista natt veckan detta å så jag hann inte pröva på :( ville ju testa hur de va att jobba natt iaf.. Men icke sa Nicke! Inga lägenheter hittar jag heller e :/ fan snart köper jag den på gärde ändå, får jag väl vara rädd då.. Hade mkt att göra idag ja, men vakna ju fan nu halv 10 typ så då kan jag lika gärna skippa några saker.. Mysaaaaaa


Tisdag 18/9 -12

Snart är det oktober, vinter och kyla! Sjukt att de ska redan bli vinter, sommaren hoppa vi över iår iaf.. Jag som hade ledigt till å med i sommar!! Besvikelse!
Igår efter jag slutat jobbet åkte jag till Frida iaf, Karin va oxå där.. Kom och störde dem i slutet på deras film haha elakt :P får se om jag orkar handla nå idag då, kan ju inte leva på cola och hårdbrö inte.. :P


Måndag 17/9 -12

Ja min sovmorgon har blivit avbruten endel iaf, massa folk som ringt :/ psykande som fan.. Bara att börja dagen då antar ja, efter jag myst i sängen ett tag till :) haha kvällsvecka på jobbet iaf så..


Lördag 15/9 -12

Ja då va lördagen här som jag längtat efter kryssning! Blir inte av de e iaf.. Vart i Gävle under dagen nu ska jag sova middag så får man se hur det nu blir ikvällen, många alternativ iaf.. Hmm!! Bildbevis på att han faktiskt kan bara han vill..


Fredag 14/9 -12

Sitter på lunch nu och bara väntar på att klockan ska slå 2 så man får helg :) brumma m3a, sola, bolaget osv blir det idag :) i morgon ev kryssning :D sista rycket nu då!!


Torsdag 13/9 -12

Ja kikade på en lägenhet på ren, verkligen jätte dåligt skick men den ligger nå sjukt bra ist så försökte pruta men då var det någon annan som tog den för 125 :/ men den på gärdet är fräsch och bra men ligger på fel ställe :/ hmm.. Ska man köpa den på gärdet eller ska man vänta? Svårt!!!! Vill ju ha den på gärdet :( anus!! Idag är iaf inget planerat så blir väl en slapp dag i soffan lr nå :)


Onsdag 12/9 -12

Ja lägenheten va jätte bra såklart men frågan är ju om man vågar bo på gärdet? Måste man bli brunett och sola mkt så man inte blir antastad eller? Ska försöka få kolla på en på ren också innan jag bestämmer mig men ska först och främst på möte idag med banken iaf hehe.. Karin är sjuk så ingen träning denna vecka om jag inte häver iväg mig själv då men förmodligen inte hehe.. Slut på frukost rasten dags att jobba. Btw nu jobbar Verran här iaf, skönt att man kan hjälpa vänner och spec när de visar sådan uppskattning :)


Tisdag 11/9 -12

Sitter på fikarast och mumsar tårta på jobbet :) ännu ett nytt månadsrekord!! Jävlar va de flyter på :P ska iväg direkt efter jobbet och kolla på lägenhet iaf, hoppas den är as bra för den är billig att köpa :) tränade direkt efter jobbet igår iaf och det gick väl bra, va helt död igår bara och de är jag tamifan idag oxå :/ blir träning efter lägenhets tittande iaf sen ska jag fan ta en tupplur tror ja :) så jävla skönt :)


Måndag 10/9 -12

Glömde mysbilden på bybo. Hon va ju lite slirig ;)


Måndag 10/9 -12

Vill utomlands igen!! Kalla Sverige :( brr... Va ju iaf till Gävle i lördags för att fira Anki och Malin. Det va kul men oerhört skönt att åka hem och sova iaf :) hade endel att gör igår så, renovering av rum och åka och hämta en bil. Körde ju m3a från Sundsvall hem ja så ;) sög att stereon inte funka bara haha.. Är på jobbet nu iaf och direkt efter jobbet åker jag till gymmet för att möta upp Karin för ett pass :P wiihooo


Fredag 7/9 -12

Pratat med Handelsbanken idag och de lät as bra :) han skulle räkna och kika lite och höra av sig sen :P hittat en annan lägenhet nu men på gärdet :/ vill ju inte bo där men den verka ad bra, mycke billigare å men dyrare månadshyra men vafan.. Kika på den på tisdag iaf :P nu väntar jag bara på att Karin ska sluta jobba så vi kan handla, träna och så :)


Torsdag 6/9 -12

Va så slut igår efter jobbet så jag säcka totalt när jag kom hem. Hade fullt upp med träning, laga mat och en massa telefonsamtal! Nu sitter jag i bilen utanför nordic och väntar på Karin som är sen, typiskt bybor de ;) haha ska träna lite sen ska jag på banken och växla, laga mat och härja sen blir det sista kvällspasset på jobbet. :)


Onsdag 5/9 -12

Gick svinbra att jobba igår kväll :) skönt att jobba faktiskt! Trivs på mitt jobb så klart de är skönt att jobba :) när jag hade slutat (22.35) åkte jag till Verran där Karin oxå va. :) hängde ett tag sen röva jag hem Karin till mig så fick hon bli min sovpartner :P skulle upp tidigt idag och träna vilket vi gjorde :) körde ett lugnt ben pass så nu äre seriösa puckar igen :) vill inte ha hängröv längre så då läre man göra någonting åt det.. :) sticka iväg och jobba strax då. Tjoo


Tisdag 4/9 -12

Glömde nån till bild haha det får räcka :P


Tisdag 4/9 -12

Jag måste ju påstå att jag haft det sjukt Nice utomlands iaf :) Hua Hua.. Solade en dag och de va på båtturen i söndags :P vi har bara badat, åkt hjuling, gått på stan, snorklat osv osv.. Inte stekt nå precis som de ska vara tycker jag :) kom till Bollnäs strax innan 10 igår kväll, åkte hem, packa upp kläder, börja tvätta och stack till Verran där Maria och Karin redan va :) hängde lite men jag va inte där så länge, tröttis.. Ikv blir det jobb iaf, slut på semestern!!


RSS 2.0