Balen

Balen igår då.. Men först klockan 14.00 var vi på stekhuset och käkade god mat med Eriks familj och min, jag tröck i mig lite entricote.. MUMMS
Därefter åkte vi hem till oss, gjorde oss i ordning och drog iväg upp mot södraberget.. Där möttes man av fans och papparatziis.. hahah Familjerna våra va som tokiga med deras kameror ;) hihihhi bra det.. De serverade sjukt god mat på balen, ankbröst, fläskfilé och en smarrig chokladkaka.. Martin Sonneby va helt okej, men det var inte så många som lyssnade dock. hahaha sedan dansade jag och Erik lite vals ;) fast det var så trångt så det gick knappt.
Men efter balen drog vi hem, bytte om och drog oss vidare hem till Fredrik Slotts. Där var det väldigt trevligt fram till att typ alla var vid statiol och bråka med någon kille, orkar inte skriva vad som hände men Erik ringde polisen iaf så anmälde Erik & Hägglund de dära killarna.
Idag ser man ut som igår, håret ligger bra ;) hhaha.. Blir väl till att ta det lugnt idag iaf, försöka ta igen lite. :D



WTF Dick

Åkte till skolan i morse, tänkte köra klart LANB..
När man kommer dig säger Dick att det är försent så jag ringer Erik (I min klass) och säger att det är lika bra han byter buss och åker hem igen. När jag är framme i Granloholm med bussen ringer Erik och säger att Dick hade ringt honom och sagt att vi kunde komma och göra 9an så var vi klara igen. Så på nästa buss åker man ner till skolan inge. SVIN DRYGT!!. Därefter så går man och solar lite :D och svettas ihjäl nästan sista biten från Ica, hem.

Mamma och pappa kommer idag iaf :P Det är väl framme senadt 14.00 skulle jag tro. hehe Erik pappa kommer sen oxå, och eriks syster lilla Ebba. Vi ska käka lite fläskfilé och bara mummsa på idag ;D hihi

Jag måsta bara lägga upp denna härliga bild på Splatter, Han borde man anlita för att göra en glad :P För det gör han alltid så :P En äkta glädje spridare. :)

Städning

Jag har precis diskat och dammat av lite i lägenheten. Är alldeles proppmätt för den goda maten man har tryckt i sig :)
En av Eriks specialare, mos med ugnstekt falukorv. :P

I morgon kommer Mamma & Pappa upp iaf, de kommer väl runt 14.00. Senare så kommer Eriks lillesyster och hans pappa över en sväng oxå.

Men jag ska försöka bli klar med LanB i morgon iaf, är snart klar med upg 8 och har alltså bara 9an kvar sedan. :D Snälla låt mig bli klar så jag iaf får ett G.

Kommer inte på nå mer att skriva nu iaf...


Lärarmiddagen+Mösspåtagningen

Jag börjar med gårdagen:
Börjar med att man kliver upp 08.15 åker till skolan. Åker hem tar en dusch och  börjar dricka vid 15.30.
Sedan åker man ner till Norporten Arena och käkar god mat och dricker med lärarna. Sicken upplevelse :)
Därefter drar man på Dallton och fortsätter efter 24.00, och när man börjar känna sig hungrig igen så drar man till max. Mmmm.... Måste bara Tacka alla roliga människor som gjorde gårkvällen helt sjukt och galet rolig :) Detta måste vi verkligen göra om. Är inte varje dag man har så roligt. men efter max drog några hem till mig och Erik. Drack vi en sista alkoholhaltig dryck innan vi gick till sängs.



Idag då:
Kliver man upp runt 10-11, känner sig ganska sliten efter 12 timmars alkohol intagande dagen innan. Man skyndar sig att kasta på sig lite kläder och sminka sig lite, hinner få i sig en korv innan man drar sig ner till stan och ser nästan 1000st studenter ståendes med balonger och mössor. Alla är fulla medans vi andra står trötta och lite små bakis.. Oj oj oj..
Allt gjorde så man vart sugen på att dricka igen :P Vi alla lyfter på mössorna och släpper iväg ballongerna upp i luften. Sjukt härligt :P så enormt många. Sen gick vi på Mexikana och tröck i oss lite onyttig mat, och splittrades därefter för att åka hem.. När man kom hem såg man hur förjävligt allt såg ut.. man fastna med fötterna på golvet på vissa ställen tack vare den dära David som alltid ska spilla haha och ser en massa flaskor och skit överallt. man blir deppig och bara lägger sig ner för att ta det lugnt :P Man är lite peppad för en till fylla ikväll men får se vad som händer.

Finns fler bilder på min Bilddagbok: SanneKarismaa

Måndag

Idag.
Skolan började med att man skulle ha Lan B lektion. Känns jävulskt hårt det dära alltså. Är snart klar med Uppgift 7 och sedan har jag 8 och 9 kvar. Ska köra lite i morgon bitti och på Onsdag eftermiddag iaf, köra lite övertid med andra ord så vi verkligen ska hinna.
Sedan hade vi idrott och der var helt ok, Daniel hade en egen lektion och lektionen bestod av judo :P Efter det så gick jag iväg för att jag skulle sola. Lyckades dock stoppa in pengar i fel så jag fick stå i ett ståsolarium istället. Inte kul alls.! Därefter kom vi hem (Jag och Erik) och jag tog en liten tupplur såklart ;D
Imorgon.
Som sagt blir det Lanb på morgonen, eftermiddagen blir det Religion & Samhälle (halv lektion) andara halvan så ska vi blåsa upp balonger bara. Sen när man kommer hem så blir det Duschen och börja smygdricka lite inför Lärarmiddagen. hihi Hoppas på en super trevlig kväll iaf :D

Sooooool ;D

Tro det eller ej.. jag satt ute en liiiiiten stund idag och se på faaan, man fick lite färg :DFan va glad man blir. hihi.
I dag kommer Terje och hans pappa så de ska ränsa ut "terje rummet" för mamma ville städa det på Fredag.
Sen blir det nog att gå ut, ta en promenad till Ica iaf. Har en pojkvänn som är lite solskygg eller nå... Själv så är man en soldyrkare fast än man inte klarar av att pressa :P haha

 
Vi ska iaf käka lite kycklingsallad idag, ska bli svina gott :)

Tro det eller ej så går det ganska bra med att blogga :) Men om någon är bra på att göra Designer så säg hemskt gärna till :D




Rökning

Jag måste bara uttrycka mig om vad jag tycker om rökning.
Jag känner verkligen på hur långt avstånd som hellst att någon röker, jag börjar må skit illa när man känner lukten och vill nästan börja spy. Alla i min familj röker, men jag har aldrig ens testat röka och tänker verkligen aldrig göra det heller.
Sen efter de har rökt människorna så känner man fortfarande den dära hemska och äckliga lukten. Jag vill bara spy.
Inte bara att röken luktar illa den förstör verkligen ens människas lungor. Min pappa har jätte dåliga lungor och jag vill verkligen att han ska sluta röka innan det dödar honom.
Alla tycker kanske att jag är löjlig som blir sur när Erik röker men det är mest för att jag tål inte lukten och det är otroligt onöding att förstöra lungorna. Mina föräldrar kan inte påstå att de tycker om att röka så varför ska man ens tvinga i sig skiten då?
Snus är en annan sak känner jag, inte då bara för att jag snusar utan för att det smakar gott, det förstör inte lungorna, de har inte fått fram någonting än som säger att det är farligt heller, och snus skadar inte andra, det tvingar inte andra att få in den hemska lukten/röken som cigaretter ger.



Men idag... Jadu, det verkar som det blir ännu en dag bara hemmasittandes. Verkligen inte roligt. Men nästa Lördag då jävlar blir det ingen vanlig lördag inte, för då blir det bal :P

Swedbank

Vart en sväng ner på stan idag, skulle lämna in våran pengarburk som vi har sparat småpengar i ett tag nu.
Vi kom inte upp till 1200kr som vi hade förra året men vi fick ihop till 850kr iaf. Fast då sparade vi kortare tid denna gång.

Senare idag blir det iaf mys ;) Ska käka fläskfilé och friterad potatis, kommer bli as gott. Även fast det verkar bli fint väder idag så vet jag inte om det blir nå kubb ikväll eller inte..?



Blogg

Jahajaa, Nu har man skaffat sig en blogg då.
Känns inte rätt. Kommer förmodligen inte att vara så aktiv för detta är inte riktigt min grej.
Men nu är det iaf inte långt kvar tills man tar studenten och man hoppas verkligen
på att det blir mycke röjj här framöver :)
Nästa vecka blir det iaf ganska mycket som kommer hända.
Tisdag 26/5 : Lärarmiddag, då jävlar ska vi supa ner lärarna iaf ;D
Onsdag 27/5: Då är det mösspåtagning, jag fattar inte riktigt grejen med det.. men men...
Lördag 30/5: Studentbal, ja då ska man vara finklädd och gå på balen ;D
Och på Fredagen den 29/5 så stängs betygen så hoppas man hinner klart med allt innan det då.

Iaf.. nu är det långhelg och man har ingen aning om vad man ska hitta på, det blir kanske kubb och supa? hehe :P
Bara en kärleksbild ;)

RSS 2.0