Måndag 28/5 -12

Har haft en sjuk helg i Stockholm i helgen iaf :) Varit lite lugnare än det brukar men varit toppen :) Ångest idag över pengarna man spenderat iaf, FY FAN säger jag bara!! och idag läre man bestämma sig över lägenheten oxå, hmm kommer få leva fattigt denna månad ja! FAN!! men men så är livet.. haha ska väl iväg och jobba om ett litet tag å, kvällsvecka denna vecka. tjo hej..

Tisdag 22/5 -12

Haft en helt ok långhelg, hände till slut lite saker iaf på slutet av helgen :) Va på crusing i Söderhamn, va i Borlänge och chilla på relaxen och lekte lite i vattnet :P Skönt att ha en spontan och rolig vän :) Bakade som fan med Emma gjorde ja och så och så.. Hade iaf medarbetarsamtal idag, gick svin bra. Låter som att det kanske blir tillsvidare anställning till hösten :) yiihaa..
Nu äre inte långt kvar tills Elitloppet heller, ska bli roligt som fan och stort + att Emma ska med å :)
fått hem papper om 3an på stan nu å.. ligger på 2a plats så nu jävlar ska det bli min :) och Emmas då hahahah..
Försöka hinna med och titta på den i veckan då kanske :) Allt börjar äntligen att falla på plats i livet :) UNDERBART!!
Slappa nu sen träna med Karin :)

Fredag 18/5 -12

Nyss varit iväg till Fredrik i Arbrå och kika storlek och pris till min nya tattuering jag ska göra :) Tänkte tatuera över min fula älva iaf.. Kommer bli skitbra :D Synd att det är nästan 1 månad kvar tills jag får göra den då men men..
Trodde man skulle iväg på nå roligt idag jag då men IKKE!! lack jag blir.. tvi tvi.. Får väl sitta hemma då som vanligt och dampa och försöka hitta på nå skit!. Inte är jag ett dugg träningssugen idag heller.. ursch

Tisdag 15/5 -12

Tjoosan såhär mitt i natten..
Krigsvecka på jobbet ja, undra hur glada grabbarna är över det.. hahaha Så jävla kul :) Säger bara en sak, jag älskar vattenbalonger :) Får väl inte jobba kvar länge till vi e haha.. Nyss kommit hem från jobbet iaf, tog en pizza på statiol med Emma å.. I morgon slutar man tidigt iaf :) Sen ledig till måndagmorgon, LYCKA!! Ska iaf till Fredrik på fredag och kika in storlek och pris på min nästa tatuering då som jag ska ha :) hoppas de blir billigt :) haha.. Lite dumt att köra de i Juni kanske men vafan.. Ingen lägenhet har man hittat än heller e :/ hittat nån bra men tänker då inte betala 7000kr för en 2a på 79kvadrat utan balkong e.. hua hua

Måndag 14/5 -12

Har för lite tid för att sitta vid datorn tror ja.. Verkar ju fan nästan så? hahaa
Haft en nykter helg iaf :) Vart en tidig kväll på fredagen, med lite bb mys hos peep.. Lördagen va man på stan med tjäjjerna och på kvällen på kalas hos Melinda, mkt trevligt :D Söndagen bestod av att hjälpa en vän hemma på gården och som gentjänst fick jag hjälp med skrotbilen min hahah.. Kvälls vecka denna vecka på jobbet iaf.. Jobbar som vanligt mån-tis (15.10-00.35) men på onsdag blir det 14-18.40 så de är nice :D ledig tor-söndag då såklart haha.. Näe det är hemskt väder ute så blir väl ryggläge eller nå tills man ska iväg och jobba. :/

Onsdag 9/5 -12

Igår vart det lyx iaf, Jesper ordnade fruktsallad och jag va och tränade. Så när jag va klar vare bara att traska hem till han på bb mys med fruktsallad :) Idag blire nog Spicy cow lyx heeh..

Söndag 6/5 -12

Fredagen så låg jag nästintill hela dagen, vädret sög ju + att energin va låg.. Men sen fick jag damp och stack till Edsbyn och lekte med Emma iaf :P kom hem vid en 3 på natten kanske? Va livsfarligt att köra bil för mig då iaf, halvblind och sjukt trött på de, regnade och va dimma.. hua..
I går drog vi på spontan kryssning iaf :) mkt roligt mkt roligt må jag säga.. trött som ett as nu och ska upp halv 6 i morgon för att jobba! dags att lägga sig då kanske?
Natti

Onsdag 2/5 -12

Min plan för sista april va att åka till Uppsala men inte fan sätter man sig själv och åker dit e, nej tok nej! Så vart hemma och lirade brännboll och hade det roligt ist :P Ikväll ska jag jobba iaf och i morgon kväll sen är det helg  igen, Skönaste veckan detta kan jag lova.. Vart ledig sen 13.10 i fredags tills idag 15.10 då.. Känns att det behövdes :) haha Men nu har man både körkort och ny bil iaf, bilen går väl sådär.. haha lite missnöjd är jag trotts allt, men vafan har ju en bil så.. :) Ska kika på en lägenhet med Emma nu iaf.. Tjolahopp

RSS 2.0