Lördag 28/6 -14

Idag ska man iväg och fira Frida som blivit 24 år, käka på Cielo och partaja :) kommer bli roligt :) 

Tufft med semester må jag säga, skitväder och känner mig som en 3 barns morsa med Casio haha har han nästintill själv hela tiden och de tar på en haha men de bra stunderna vinner ju alltid :) 

Önskar ifrån djupet av mitt hjärta att det blir fint väder till veckan, må den önskan så in!! 

Har bokat ögonfransförlängning å nu, äntligen haha fick en tid 7/7 så nu jävlar :) hoppas det blir as nice :) 

Tisdag 24/6 -14

Idag är Casio 10v så har redan haft han i 2v nu :P tänk va fort tiden går.. 

Dag 2 på min semester och det är lite finare väder idag iaf :) kanske finns hopp för en sommar? Det tror jag inte, blir väl regn efter lunch eller nå.. 

Till helgen blir det nog stuga, sen fira Frida på lördagskvällen :) annars denna vecka vet jag inte alls vad jag ska göra.. Hmm.. Löser sig hoppas jag :) 
Tisdag 17/6 -14

Allt går super bra med Casio, han sover bättre och längre på nätterna och börjar bli mer och mer gosig. Är som ett litet barn de där ju haha bra att få värma upp :) 
Jobbar bara 2 dagar till sen har jag efterlängtad semester :) känns as bra. Jag har dock inga planer på vad jag ska göra men de löser sig, hoppas på finväder bara men känns långt borta nu, tyvärr.. Fredag 6/6-14

Igår vart det en liten invigning av balkongen med nya möblerna :) drack lite vin, åt jordgubbar och så :) mös på helt enkelt.. Sen gick vi ner på Cielo en sväng och tog någon drink där också :) 
I morgon åker jag, Johan, hans bror Pär med familj, zandra och Wille till min fasters stuga och ska bara njuta och ha det bra där :) kommer bli kanon de å :) 
Och nu äre inte långt kvar tills på tisdag så man får hämta hunden :D Fyfan va underbart :) 
Va på bal och kikade för första gången i mitt liv igår också :) lära ju se lilla Mathilda :) 
Mamma och pappa har skaffat ännu en kattunge till nu också :) han är så jävla söt, fan vilken snygging han kommer att bli då :) 


RSS 2.0