Tisdag 28/2 -12

Fått lön idag ock är ju inte besviken över mina 19 papp iaf :P tränar och jobbar ja bara fast igår va jag med Natalie och Jesper iaf :P
Fredags så va jag på lan hos kusinen min iaf :) Kul satan att spela 1.6 GRYMT de :) lördagen vart de lite stressning på stan färgning av hår och en grymt lyckad festkväll.. Verkligen sjukt rolig :) Söndagen va man pigg men ingen palla göra nå för ens på kvällen då min energi hade försvunnit så va hemma bara :P I morgon ska syster stå för ett litet dildoparty iaf, kommer bli intressant att gå på ett sånt å :) nu duscha sen mysa ner sig och kika på tv :)
--
Jag visste att du va sjuk i huvudet, men inte så mentalt rubbad!!

Torsdag 23/2 -12

Torsdag och det är kvällsvecka innebär att det är sista passet ikväll då.. Fan va skönt känner jag :) Behöver helg och vila nu känner ja :P tränar mkt nu + jobbar så går omkring i träningskläder eller jobbarkläder bara.. Börjar bli drygt. Men så jävla skönt att få jobba :) Lyckig tjej. 2012 har verkligen börjat bra känner ja :)
Mat nu sen iväg och jobba sista passet då :) tjooo

Onsdag 22/2 -12

Så idag har jag hunnit med att träna, hjälpt till när mamma och syster har bakat som jag ska ha med till jobbet och bokat körlektioner. Vänta på att äta lite mat nu sen iväg och jobba ett kvällspass då :) På fredag blire Lan igen fast 1.6 då :D SER FRAM EMOT!!

Måndag 20/2 -12

Vart en riktigt chill dag idag, klev upp kvart i 7 och va barnvakt åt Wille en stund sen åkte jag iväg till K.ungh för då vare dags att ta och fixa truckkortet då.. Hade teori fram till Lunch och efter lunchen så körde vi lite grann bara och sen va vi klara sååååå NU HAR JAG TRUCKKORT!! yaay mee.. Kan ju inte påstå att det va svårt precis och ett stort + va att vi hade en ung och schöön kille som tg hand om oss :) Men vi stannade kvar en liten stund iaf och hjälpte till lite på jobbet för de hade haft det körigt, så vi gjorde klart lite åt dom sen stack vi hem.. Jag har bara tagit det lugnt och väntat på att åka iväg och träna.. Ska möta upp Karin på Nordic halv 7 och det är ju snart så ÄNTLIGEN..
Idag är en bra dag, pepp pepp.. Pappa sa att han va stolt över mig oxå och det blir man ju inte ledsen över att höra heller så :D Kvälls pass på jobbet denna vecka iaf så i morgon äre bara att tuta och köra då :D

Söndag 19/2 -12

Fredags vart det ett litet cs lan hemma hos Rebecca och Erik. Va riktigt roligt faktiskt men man skulle ha haft en dator som va laggfri om man säger så, blir ju genast mkt roligare då :P Men det va ett bra lan iaf :) Fortsatte att spela några timmar igår oxå sen åkte jag hem, fixade mig och drog till Verran sen vidare till Micke. Satt där och drack lite sen kikade vi in på den nya pubben Celio eller vad den nu heter? nice ställe iaf och det va sjukt mkt folk.. Sedan gick vi till tranan och partajade lite där men det sög ganska mkt :/ Man är för gammal för tranan helt enkelt..
Direkt när jag vaknade idag så öppnade jag truckkorts boken och började plugga.. Vart klar ganska nyligen.. Nu försöker jag hettsa lite och vill hitta på någonting  :) förslag?

Onsdag 15/2 -12

Träningen har börjat iaf.. tränat nu mån och tisdag, idag är det en vilodag.. Karin och jag pumpar på bra nu :) Tur vi är ute efter samma sak iaf, NICE RÖV ;) jobbar på annars som bara den. Men v9 ser det ut som jag blir "ledig" kan vara skönt de å så jag kan boka in körlektioner :) Nää vart trött i armen nu så nu blire nog fiilm :)

Måndag 13/2 -12

Meeeeeeeeen vilken kanon helg då :) Fredagen vart de vinmys hos Karin.
Lördagen vart det en riktigt galen och lyckad utgång, somnade typ halv 6 och vaknade 9 pigg som fan..
Söndagen bestod av fridlufsliv, grillning på stagården och lite isåkning Grymt, sen mys med familjen :)
Sovit 7 timmar på 2 nätter så nu ska jag sova en sväng innan jag och Karin ska träna :) Börjar med det ida :)

Lördag 11/2 -12

Skippade äventyrsbadet iaf! Jesper ringde och väckte mig och frågade om jag skulle med han och Janis till Stagården on ice så jag kastade mig upp ur sängen och kastade på mig varma kläder och åkte dit.. synd bara att bilen pajjade :/ Jävla skit.. Tycker synn om han.. Inte den billigaste bilen att laga fronten på precis.. Men nu är jag hemma iaf och ska snart ner på stan och ta en fika? sen har Anki lovat att hon ska styra upp nå roligt ikväll :) Får se om hon kan hålla det nu då.. Sen i morgon blire pimpling om planerna håller i sig :)

Fredag 10/2 -12

Va sjukt mkt att göra på jobbet igår så jag sov länge idag och njöt av ledigheten iaf :) sen åkte jag ner på stan med Anki, färgade håret på henne och så :P Nu ligger jag hemma och tar det lugnt bara :P Blir kanske lite vinmys ikväll :) kika in på den nya pubben kanske? i morgon hoppas jag på äventyrsbad eller stagården on ice :) Söndag blire pimpling som de låter som iaf? Kul kul kul :)

Tisdag 7/2 -12

Fan vill att det ska vara löning nu ja ju :) Gjort av med svin mkt pengar så nu känns de som man läre leva snålt?
Gick iaf bra att jobba själv igår trotts alls, Kristina kom in på sitt pass klockan 10 så.. Fast måndagar brukar ändå gå bra men hoppas alla dagar går snabbt nu :P Hadde hoppats på att få träffa C i helgen men verkar inte bli så.. Gör inte så mycket alls om dagarna när jag jobbar är mest hemma och chillar, väntar på att åka iväg och jobba typ.. Ganska drygt sådära.. Men värt de som fan :D Funderar starkt på att börja träna igen så man inte har hängröv eller nå.. hahah

Måndag 6/2 -12

Lördagen va rolig, svin god mat var det :) Fast när de började spela dansband så tog jag och Moa taxin in till Heartbrake ist, ingen utav oss har varit där så de va roligt att dra dit :) Träffade även C där vilket va roligt :)
Gårdagen såg ut som så att vi låg i sängen och tjocka i oss en massa och kikade på Solsidan en äkta bakis dag fast man inte va nå bakis typ :P hahah Har iaf gått upp nästan 4kg nu och de ör skumt tycker ja.. Äter bra mat och jobbar. När jag va arbetslös och åt typ nästan bara skitmat så gick jag inte upp nå.. Skumt.. Eller? Men skönt att slippa se ut som ett jävla anorexiaoffer iaf :) Kvällspass på jobbet denna vecka då :) Kommer nog bli en lång vecka för jag jobbar själv, kan man säga..

Lördag 4/2 -12

Igår när jag slutade jobba så åkte vi direkt och solade sen hem, käkade max dushade och så sen kom Jesper och hämtade mig så va vi hos Anki typ hela kvällen :) Spelade monopol och så.. Mys fredag :)
08.50 rusar mamma in på rummet och skriker "Sanne ska inte du vara hos hårfixarn kl 9?" Jo så fick rusa upp och kasta på mig kläder och åka ner.. Skulle få ögonbrynen plockade så :P
Ikväll ska jag och häst tjejerna åka på Gala i Gävle iaf, blir nog galet :) nu ska jag umgås med Wille innan han ska till sin farmor.. tjollahopp

Torsdag 2/2 -12

I morgon är sista dagen innan helg.. Känns otroligt skönt må jag säga :) Slutar tidigare då oxå redan kl 13.10 ännu skönare :) Helgen kommer väl se ut som så att umgås med vänner på fredagen, lördagen åka till Gävle på gala och söndagen chill antar jag? Sen till veckan blir det kvällspass på arbetet..
Nuu blir det äta lite mat sen kanske färga håret på syster har  redan gjort det på mamma så och sen kanske jag ska vara med Jesper eller så blir jag bara hemma och tar det lugnt, drar igång någon film eller så :)
Man är otrogen om man ligger med andra medans man dejtar en person! punkt slut.

RSS 2.0