Fredag 30/11 -12

Snö som vara denn idag ja, mysigt de men va lite jobbigt med sommarskor bara haha.. Nu sitter alla tapeter uppe iaf så nu börjar de bli ordning hos lilla mig :) helg äre nu å ja :P hoppas på nå roligt :D haha


Onsdag 28/11 -12

Typiskt mig att bli stressad över att hinna med saker och ting då så slutar det med att jag har all tid i världen.. Varit på skroten men läre tillbaka igen pga delen inte va lös :/ Peder va så snäll och dona med min bil igår och ska hjälpa mig idag också :) för jävla snäll :)


Tisdag 27/11 -12

Vilken helg säger jag, rolig nykter fredag. Galen, as packad lördag. Mysig och jobbig shoppingdag på söndag med film och skratt på kvällen.. Men idag va iaf bilen inplastad och fin... Eller nå... Haha pappa tapetserar åt mig iaf stackarn medans jag bara vill sova.. Så jävla trött idag så Hua..


Lördag 24/11 -12

Igår fick jag agera chaufför, fick låna en bil då som jag vart kär i :) super skön att köra :) va en rolig och lång kväll iaf hehe så idag känner man sig lite små bakis? Haha.. Väntar på segot Karin nu iaf som jag gjort ett tag redan för ikv blir det fest :)
Haft lilla Wille på besök också :) go ungen min :)


Fredag 23/11 -12

Kul att få lön när typ hela försvinner på en gång då :/ hmm... Får se hur mycke shopping de blir på söndag då hehe..
Hämtat ut tapeterna nu iaf så till veckan blire väl total renovering antar jag?
Hade lite lugnt på jobbet så jag satt och måla på en kartong, ritade avbilder på grabbarna grus :P


Torsdag 22/11 -12

Jobbat, vilat tränat och duschat.. Strax blir det film :) bra torsdag.. I helgen blir det nog fest och shopping :) wihoo äntligen lön :) ska hämta ut tapeterna i morgon å :) pappa har varit lat nu och inte målat nå alls.. Dags att sätta fart pappsen? Hehe


Onsdag 21/11 -12

Lite besviken över att jag kommer få så pass lite fast jag ställt upp så mkt på jobbet.. Men men.. Bättre än inget?!?

Hälsat på Wille en sväng, kopplat in smart tvn och fixat så jag kan skicka in mobilen på lagning och en massa andra saker.. Nu väntar jag på Karin för vi ska på stan innan det äntligen blir dags för bio :P är inte så bara det inte..

Lycka är när man inte behöver välja mellan två saker !


Tisdag 20/11 -12

Om bara jag kunde få ha mitt liv som jag vill någongång då? Får jag aldrig vara lycklig för?

Jaa somnade vist ifrån äggen, vart lite längre koktid på dem Hahah ca en 40 min extra haha tänk hur man är..


Måndag 19/11 -12

Ptjuu.. Fattar inte hur jag ska palla träna idag, sjuk värk i knäna trotts lugn dag på jobbet :/ hmm... Haft en bra, lugn helg iaf.. Mycke tid med Karin och Nattis :P Frida va förbi en sväng oxå med lilla Filip :P hehe fått upp ny tvn oxå meb läre köpa ett väggfäste oxå. pappa har fortsatt lite mer med målningen idag iaf och i morgon ska jag nog hämta mina tapeter :D Näe lägga sig på rygg i soffan en sväng innan träning då :P


Bilden glömde jag visst

Hahaha här kommer den


Lördag 17/11 -12

Bra man har härliga vänner som tar en för den man är och finns där för en med kloka, hårda ord och bara finns där för att lyssna få en att skratta osv. Har inte värderat det så mycket förr men märker mer och mer vad det betyder för en..

Kulaste bilden iaf, och den är sann!! Bollnäs bolag oj oj oj.. Tack Micke för bilden :) hahaha


Fredag 16/11 -12

Hur skönt som helst med helg ju, men absolut ingenting planerat :/ handlat loss lite färg, tapeter och sängkläder iaf :) fått tvn oxå så snart blir det lite annorlunda i hemmet mitt tack vare snälla pappa som fixar och donar åt mig :)
Väntar på Karin och Nattis nu iaf.. Ska väl hitta på nå roligt vi hehe hörs huj


Torsdag 15/11 -12

Vart ingen bio igår pga att jag vart lurad att den började klockan 9 :/ tyckte jag å att det lät skumt.. Har varit på lite ärenden men nu ligger jag i soffan bara :P väntar på att mamma och pappa ska hämta mig så vi kan hämta min tv och ev köpa tapeter :) hihi blekte håret igår oxå iaf så nu ser man lite fräschare ut igen..


Onsdag 14/11 -12

Att kolla på bilder sen Aiya napa gör en deprimerad, vill tillbaka!!!

Slappar i soffan nu iaf, mamma har blekt utväxten på mig :) ska vila lite sen iväg på bio :) twilight episode 2 blir det :P spännande hehe


Tisdag 13/11 -12

Hyfsat lugnt på jobbet idag, snart får man åka hem iaf och idag har man bara träning på schemat å så de är skönt :)


Måndag 12/11 -12

Skulle ha jobbat kväll denna vecka men i morse vart de ändrat.. Så vid 9 var det bara att kliva upp och åka till jobbet. Gillar dagar bättre så :) sen har jag tränat med Karin, lagat mat och gjort i ordning en massa götta så nu ligger jag, Natalie och Karin i soffan och kollar på Magic Mike. Snacka om porrig film :) strax kommer Nattis över oxå :) bra start på veckan :P


Lördag 10/11 -12

Igår va en nykter kväll på cielo, slutade kaos! Idag va en nykter kväll på cielo slutade bra :) en nykter och rolig helg :) i morgon är det farsdag å så då får man väl häva iväg sig och hurra pappsen lite :)


Fredag 9/11 -12

Va en liten annorlundare dag idag iaf, massor av blommor och lägenheten såg städad och fin ut :) fått egen parkering idag å så :) skönt som fan!! Hehe tränat, färgat håret på mamma, ätit och vilat har jag gjort och nu tänkte jag ta mig till Statoil och efter det smyga över till grannen Nattis hehe ;)


Torsdag 8/11 -12

När är det nog liksom? Ge upp bara!!

Kommer hem och lägenheten är trashad!! Känns ju kul! Respektlöst som fan! Fiskarna har hen gått på också!! Brister i tårar och känner mig krossad!

Haft mycke att göra hela veckan faktiskt men hunnit med att vila lite också :) nu längtar jag tills tvn kommer å :) hehe bytt ut alla mins fiskar oxå :) vafan ska jag med fiskar till egentligen? Hehe kan ju inte ens ta hand om en blomma ju.. Stackars Karins blomma.. Träning idag, Johannes mamma kommer och hämtar saker och sen blir det film mys :)


Tisdag 6/11 -12

Gullig hon är den där förbannade bybon :) i söndags kom hon med en fin växt som inflyttningspresent och idag ska vi åka och kolla på fiskar att fylla på med i mitt akvarium :) hon har även lovat att hjälpa mig med dem för jag har varken intresse eller koll hehe.. Igår börja vi träna igen å.. Hoppas Karin kan hålla sig frisk nu då bara den jäveln :P hihi


Söndag 4/11 -12

Måste erkänna att denna helg har varit grym!! Aw på fredagen, vart jätte lyckad och igår slog jag på med en inflyttning/halloween fest hos mig :) skit kul har jag haft och knappt nå bakis alls varken igår eller idag.. Stort plus i kanten är ju att mamma och pappa kom hit och städade åt mig och köpte mat :) grymt!! Mys i soffan blir det resten utav kvällen iaf :D


RSS 2.0