Måndag 29/4 -13

Ramis ramis ramis! Fan att man inte fått veta om de där innan.. Jävlar va kul de va :) jag och Nattis tog en spontanare dit i fredags, kom fram vid 1 på natten, knäppte en cider och börja festa :D va vaken till typ 5? Sen klev jag upp vid 8? På lördagen.. Partajandet fortsatte :) jag flög HELLIKOPTER!!!!!! Fan va värt :) men med ca 6h sömn på hela helgen skulle jag jobba natt 10h, det kändes inte så okej. Jävlar va tufft de va i natt! Men nu har jag fått 8h sömn med en massa vaknande haha 2 nätter kvar sen helg :)


Fredag 26/4 -13

Man har ju kärleksfulla grannar iaf! Muppjävlar som tror att de bestämmer över vägen utanför porten! Skriver en lapp och sätter på Nattis bil bara för att hon stod där i 20 min, men de är helt okej för dem att stå där timvis när man inte ens får stå där i överhuvudtaget haha muppjävlar.. Väntar på de sista provsvaren från sjukhuset nu iaf. Hoppas de hittar nå iaf så man vet vad allt beror på!! Tog en jävla massa prover idag iaf och han trodde det kunde vara uttorkning? Så nu ska jag tvinga i mig en massa vatten, jag hatar vatten :/


Torsdag 25/4 -13

Pga att blogg Appen har ballat ur de senaste dagarna så har jag inte kunnat uppdatera någonting så därför slänger jag upp lite bilder bara som får sammanfatta lite :)


Onsdag 17/4 -13

Ja nu har jag bestämt mig över 3v semester i sommar iaf.. Vettefan om jag ska ta nå mer alltså. V29,30 och 31..
---
Hängt med Micke en sväng idag sen stack jag till Frida och umgicks. Färgade håret på henne och nu ligger jag i min underbara säng och kan äntligen kolla på tv i sängen!!! Tack Pär och Micke för det. Verkligen!! Så ska somna till star wars som är på tvn nu..


Måndag 15/4 -13

Det va en händelserik helg iaf!
Svårt att somna igår, vilket de alltid är på söndagar. Sen har de ju inte hjälpt att man varit vaken till 3 varje kväll heller e haha.. + sov middag med mina bakfulla grannar igår Hahah.. Mamma Sanne får ju ta hand om de små liven!
Tränar på nu som fan för att ta bort denna hemska mage jag har fått! Fy!! Körde ett tufft pass med kondition och mage + lite rygg! Bara att dunka på med kondition nu! Hemskt ju.. Tänkte försöka leka lite efter jag ätit och duscha så jag håller mig vaken :) annars kommer ju jag slockna på soffan haha


Söndag 14/4 -13

Söndag söndag.. Jobbångest idag då, typiskt söndagar de! Ja inatt vid 3 tiden hitta jag grannen sovandes utanför porten när jag kom hem så fick hjälpa han hem. Vart ganska mycke med Wille denna helg, massor med bus :) lite bilder nu då ba..


Torsdag 11/4 -13

Ska strax iväg på träningspass 4 för denna vecka.. Läre ju få bort hängmagen jag å när alla andra blir av med den hehe :P
Sen blire solarium och lunch med Emma H :) as Najs Dä..


Onsdag 10/4 -13

Klivit upp tidigt och tränat varje dag nu denna vecka.. Svårt att ta sig upp men bara man släpat sig till gymmet och börjat på så blir man pigg :) nu ska jag få platt mage å Hahaha


Måndag 8/4 -13

Bilder säger mer än tusen ord..


Fredag 5/4 -13

Jaa vad säger man..? Trött som ett as är jag vilket är skumt. Härjat lite med kaviar, Linus och Johan. Sålt älskade golfen och nu tar jag det lite chill..
Igår samlade jag ihop lite vuxenpoäng iaf. Gjorde en blåbärspaj och tvättade bilen :) tack Sören för hjälpen hehe!

Och nu hittar man på vad?


Torsdag 4/4 -13

Fan va trött jag är då.. Tänkte att jag skulle sova lite mindre idag men ikke!! Tog as lång tid att kämpa sig upp med ögonen ju haha. Peppa peppa träning nu! Men först lite frukost :)

Körde hemma övningar igår pga att gymmet är stängt mellan 1-4 och pappa träna efter 4. NEJ!! Testade att göra en hallonpaj igår för första gången i mitt liv. SJUKT imponerad av mig själv faktiskt :) gött som fan.. Måste jag göra fler gånger :)


Måndag 2/4 -13

Är ju trotts allt mitt i natta så.. Haha
Känns sjukt skönt att man fått se solen lite iaf i helgen :) varit på isen, varit i Sundsvall och festat har jag gjort i helgen :) den har varit kanon verkligen! Fredagen va man lite rastlös och visste inte riktigt vad man skulle göra men Jaa haha.. Jobbar natt denna vecka så de känns Nice :) 3 nätter ba sen helg igen hehe.. Undra om man ska börja träna igen nu då?


RSS 2.0