Onsdag 30/4 -14

Väntar ivrigt på att Johan ska sluta så vi kan åka iväg till Göteborg :) ska hälsa på Philip tänkte vi :) 
Förberett lite resemat så vi slipper börja med att stanna och handla nå, bilen är tankad och tänkte börja packa ut de mesta i bilen snart :) äntligen händer de nå, äntligen får man lämna Bollnäs i några dagar :) inte ofta jag är hemma såhär mkt som jag varit nu hahaTisdag 29/4 -14

I morgon är det sista april, planerna smids på :) blir det som jag vill att det ska bli så åker man i morgon och kommer hem fredag :) så blir det fest med jobbet på lördag :P kommer isf att bli en kanon ledighet :) 
Kan ju inte säga mer än att denna vecka blir ju magisk :) 2 arbetskvällar bara :) kan ju inte bli bättre nästan hehe 
Tråkiga är väl att lägenheten är ett helvete att vara i just nu för att de ska byta fönster, så har flyttat alla möbler från fönstrena och plastat över dem! Haha kan knappt vara här hemma ju! 


Måndag 28/4 -14

April är snart över, det går nästan lite för fort de hära haha.. Tyckte jag nyss vart 20 ja :) hahah vilken kanon väder man haft då, tråkigt att de säger att det ska bli snö och sämre väder nu bara :/ hoppas allt är lögn ja bara :) jobbar bara ikv och i morgon kväll jag ju så blir ledig fan 5 dagar ju så då hoppas man på samma väder som gårdagen :) 
Träningen blir ju inte så aktiv tråkigt nog när de blir fint väder men blir ju lite volleyboll och andra aktiva saker :) de är ju alltid något de å :) haha men v19 ska jag prova en ny diet iaf som en kör på jobbet :) kanske funkar bättre än bara kyckling haha :) 


Torsdag 17/4 -14

Igår kväll vart de helg :) låååååånghelg också haha vart en jävla massa bus på jobbet igår och man har inte fått nå sms eller nå om det iaf haha så får väl se vad som väntas på tisdag haha 
Påskägg fick vi från jobbet också, aldrig inträffat förr!! :D lycka iaf!! 
Ikväll blir det hela gänget iaf typ haha ska bli kul med liten reunion :) vart ingen resa bort iaf, sämst de å :/ men men..
Sitter med färg i håret nu iaf så man blir helg fin haha.. 
Vart gym och promenad i måndags, eller ja vi hann typ halva vågen innan de börja hagla haha så då skyndade vi oss till krokanen och luncha ist hehe 
Gick en 50mins runda själv i tisdags och igår gick jag och nattis i fan 1h och 45 min. Inte illa de inte :P idag blir det beeeeeeen :) 
Tisdag 15/4 -14

Tappat lusten helt för att träna så letar promenadfolk som en tok haha alla jobbar, kan inte eller sover, så blir svårt. 
Hade ju aw i fredags med 3 rätters, pingis och kubb :) as jävla kul var det iaf, fatta bara inte hur jag kunde hålla mig vaken haha klev upp halv 5 på morgonen och festa till typ halv 3 på natten haha men kul var det :) grymt gäng :) 
Va inte så bakis på lördagen tack och lov för då skulle vi på teater i Söderhamn med Wille :P de va ju faktiskt bra :) alla barnen levde sig verkligen in i det hehe :P 
Denna vecka jobbar vi bara 3 kvällar, nästa vecka 4 dagar sen veckan efter det 2 kvällar :) så jävla bra :D wihoo 
Denna är nästa fest med jobbet :) 


Onsdag 9/4 -14

Livet rullar på kan man säga :P
Den lediga fredagen spenderade jag med Emma, åkte på en liten tripp i skogarna haha letade någon restaurang hon hade varit på som liten så började att åka till Los sen visade kartan att vi skulle mot hamra sen hamna vi i typ noppikoski och restaurangen va stängd!! Hahah 2.5h senare ba, vägen va kass hela tiden också. Så åkte en liten bit till och hamnade på restaurangen trollet. Käkade älgfärsbiffar med potatis, sås och rårörda lingon, va helt magiskt gott :) 
Vidare in mot Orsa och leta mjukglass men hitta inge så åkte mot Edsbyn igen.. Hela roadtrippen höll på från 11.30-17.30 haha men de va kul :) annars va det en mkt skön och lugn helg :) 
Ser fram emot veckorna framöver med mkt ledigt :) ska bli riktigt skönt, känns välbehövt som fan!! Tisdag 1/4 -14

Då vare redan april, skönt att de går snabbt nu :) sen kan de sakta in och bli en lång underbar sommar :) valt semester nu iaf, period 1. Hoppas de tajmar in med hundvalpen perfekt nu då :) 
---
Idag vart det ett kort benpass på gymet, tandläkaren (inga hål :D ) sen baka inför ikväll på jobbet :) ska väl fortsätta slappa lite nu innan man ska iväg och härja :) 
RSS 2.0