Onsdag 23/10 -13

Snart så, snart så.. Lördag kl 10.15 så lyfter flygplanet mot Turkiet. Fan va skönt det ska bli :)
Hämtade ut mina glasögon idag 




också, känns skönt :) passar dock inte i det men jaaa vad ska man göra? Hahaha film nu sen sova, en jobbarkväll kvar hehe 

Fredag 18/10 -13

Sjukt va saker och ting kan vända fort, vad plötsliga saker verkligen är plötsliga!  Inte okej! 

Köpte iaf ett par glasögon idag, va verkligen dags nu haha.. Får väl dem till veckan. Så där försvann 3000kr åt det. Hur det nu än är så tänker jag åka utomlands oavsett!! Annars kommer man inte orka med detta år iaf. 





12/10 -13

Här sitter man nu i Sälen med en öl i handen. Nyligen hemkommen från en spelhall. Hälsar på lilla Hans såklart :) igår vart det mat, spelhall och något glas vin som sängfösare och idag har vi varit till Trollskogen, lagat mat och hängt på spelhallen och så :) mysigt här :) 







Måndag 7/10 -13

Lugn dag efter jobbet kändes behövligt efter bara 3h sömn i natt haha :) i morgon får jag sovmorgon för i morgon blir det andra arbetsuppgifter. Ska gå runt på bygget och kolla olika risker osv. Så börjar 08.45-16.00 ist för 05.48-14.06. Kommer kännas as skumt att sluta 16, har jag aldrig gjort vad jag kan minnas så hahaha nu blir det dipp och chips till lite bra tv :) 

Fredag 4/10 -13

Helg helg helg.. Jävligt skönt med helg :) passa på idag på min första lediga dag denna vecka att åka hem till mamma och pappa och baka lite bullar och få lite mat :) senare ikv ska jag nog iväg och bjuda Hans på någon bulle och slåss lite :) blir nyktert nu tills man åker utomlands :) 







RSS 2.0