Onsdag 29/5 -13

Hej mitt i natten dårå..
Sommar, sommar sommar... Äntligen är den här!! Helt underbart! Blir inte en enda lugn stund nu när man inte är på jobbet! Och jag gör ju ingenting annat än älskar det heller så :)


Måndag 27/5 -13

Äntligen fått lite sömn :) minns inte när jag sov såhär oavbrutet sist :) nöjd! Fast de är ju förståeligt efter denna helg haha


Tisdag 21/5 -13

Ja vad säger man? Vilken kanon helg!! Och tänker försöka toppa den kommande helgen med lite Bon jovi och grönalund!! Party party :)
Kvällsvecka på jobbet och man får ju styra upp lite så allt ska gå runt, som den lilla chefen man är haha hoppas det går fort tills torsdag 22.00 iaf :)


Tisdag 14/5 -13

Sinnes vilken kväll de vart i lördags.
Va först hos mig och firade Jesper H lite grann sen gick jag över lite snabbt till
Melinda och firade henne. Tbx hem sen vidare på fest vid scandic vid en grillplats. Verkligen jätte mysigt och ROLIGT. Hade däremot jätte ångest på söndagen kan jag lova haha skämde ju självklart ut mig som alltid! Kan ju inte betee mig haha. Men de va ett jätte härligt bakis häng iaf :)


Fredag 10/5 -13

De hittar fortfarande ingenting som kan vara fel på mig. Ska få komma tbx och göra typ cykel EKG haha.. Han sa att jag skulle pröva träna trotts att det blir som det blir. Han trodde det inte va någon fara och att det förmodligen va lite blandat med stressen och mitt låga blodtryck men jag tror de är mycke med stressen ja men men..

Precis vilat med Wille lite grann iaf, va en rolig natt i natt och man va uppe länge så jag behövde vila lite :)

Vi åkte samuraj ute i skogen i timmar, vi va fan nästintill överallt haha.. Full smackad bil, hagger överallt som bara stuttsa omkring haha. Kul iaf :)
Va på kosläpp på dagen med Wille och Frida med barn. Mys ;) gjorde en jävla massa igår när jag tänker efter haha


Tisdag 7/5 -13

Nu ska jag äntligen försöka mig på att kunna träna igen. Hoppas det kommer att gå utmärkt :) trodde jag skulle få sällskap av Micke men han sover tydligen som en jävla gris haha.. Så bara att häva iväg sig då :)


Onsdag 1/5 -13

Sista april vilken lyckad jävla kväll. En massa hyss bara Hahah.. Var i Alfta och härja först på simhallen och så sen hävde vi in oss till Bollnäs och härja på tranan en sväng, vidare till mig på efterfest som varade till ca 6 i morse så jag har fått ca 2-3h sömn i natt ja haha och om 2h ska jag iväg på sista nattjobbet för denna vecka. Daniel kommer att mobba mig Hahaha


RSS 2.0