Fredag 28/6 -13

Vart en ganska så lugn dag igår :) film och en massa jävla mat hela dagen haha.. Körde lite mag och rumpövningar hemma igår och som jag ana så har jag lite lätt träningsvärk i magen haha, ska försöka hinna med lite idag också :) är hos mamma och fixar håret nu iaf sen blire bolaget och efter det äre bara att fixa sig, börja dricka innan det bär av mot firmafesten då :) kommer att spåra såklart haha


Onsdag 26/6 -13

Ja självklart hade jag glömt bort att de skulle komma och kolla på fönster och dörrar här. Så det plingade på och sen börja de låsa upp, jag tänkte bara "jaha äre nattis som kommer?" Sen äre nå män som ropar haha.. Och där låg jag liksom naken i sängen haha.

Hittade iaf Inge möbler till balkongen igår :/ eller jo jag hittade någon soffa men stod Inge priser så, stod bara set priser hmm.. Tog mitt första dopp igår, skönt vare, åkte även inlines också med Hans. Fan va kass jag är haha men ett nattpass kvar bara sen äre helg ;) ledig till måndag kl 14. :D


Tisdag 25/6 -13

Ja nu sitter man på jobbet och rå stirrar på klockan. Snart åker man hem till underbara sängen min och får sova :)
Gårdagen va hetsig, som mina dagar oftast är haha.. Klev upp, duscha osv sen ner på stan med Sören. Käkade lunch/frukost, va in på banken och satte in pengarna jag råkade ta ut. Va på karlslund med Natalie och jesper sen iväg på Elgiganten och rusta, spelade lite brännboll, laga mat och fick golv fixat på balkongen, iväg och lirade volleyboll innan jobbet kallade haha :P idag blir det till att leta lite nya möbler till balkongen och lite annat mys :)


Måndag 24/6 -13

Midsommar!!
Kul vare kan jag lova, ett enda yrande bara haha bra umgänge osv osv.. Synd att det inte vart nå av med lekarna bara haha. Men har haft en bra helg trotts ganska så klappkasst väder haha men så äre :P sånt man får ta det ju :P men snart får jag åka hem från jobbet iaf och äntligen sova :) har varit en tuff natt i natt, trött som ett as.


Onsdag 19/6 -13

Nu har jag städat lägenheten och jag känner mig as stolt ;) haha men vad gör man nu då liksom? Vaknat lite till och från ända sen halv 4 i natt och klev upp vid halv 9-9 så haha.. Sista kvällspasset denna vecka sen i morgon jobbar jag fm, jobbar extra :) lätt värt att jobba extra när man fick sånhära kanon lön :) medans andra jobbar på sommarformen så jobbar jag på vinterformen, vart Max i måndags och donken igår :) svinhärligt haha.. Vänta in kusinen min nu så hon får kika efter ett par skor att låna sen iväg och jobba :P


Måndag 17/6 -13


Söndag 16/6 -13

Jaa ännu en kanon helg :) vart båttur igår, massor med vin och trevligt sällskap :)

Idag har man haft en riktig hängdag hemma hos mig :) as skönt hehe


Lördag 15/6 -13

Somna vid 5 i morse, jösses!! Jag har dygnat haha! Så är något slut nu kan jag lova hahah.. Vinat ett bra tag nu, powernapat liiiiiite.. Som alltid blir jag terrad just när jag ska vila haha.. Nu är vinglaset påfyllt igen och allt börjar ordna upp sig hoppas jag!? Haha kommer somna på en parkbänk ja!!


Fredag 14/6 -13

Hallå hallå.. Sitter som en sillburk i soffan nu och väntar på att Sören ska plocka upp mig så vi kan åka och köra klart sista passet innan helgen. Är tydligen tänkt att vi ska jobba över idag också, vilket känns otroligt tråkigt.. Men man ställer väl upp liksom.!
Dåligt väder igår så då vart de stan och käka med söppe, sen till Karin och hetsa henne, köpte godis och körde robocop filmen hos mig :D nostalgi!! Vill ha morgondagen nu jag :) båt,vin, livskvalité :)


Torsdag 13/6 -13

Igår vart det volleyboll i flera timmar, jag va kass!! Less man blir! Haha men de va roligt ändå :) sen vart det en pizza och efter det så vart det film. Somna väl lite till och från ja haha men vafan.. Blir ju slut av att jobba och sen vara ute och hetsa haha :)


Måndag 10/6 -13

Något trött man va idag då.. Längesen man jobbade dag iaf, och det märks! Jag som aldrig brukar sova över har hamnat i någon svacka iår trotts att de typ gäller 5min sen bara och hänt typ 4ggr Max iår men ändå! Börjar bli gammal? Tror fan de!
Nyligen kommit hem från en långpromenad i skogen iaf så nu ska jag attack sova :)
Hunnit med minigolf och en sväng på stan och en film också :) i morgon blir det nog fikabakning och bilbingo som den kärringen man är hahah näe hade lovat Sören att följa med någongång så jag va väl tvungen att tacka ja då haha


Söndag 9/6 -13

Nu sitter man på sjukhuset och väntar på att man ska göra cykel EKG! Känns nervöst för jag vet inte alls hur det funkar, hur länge man måste cykla osv. Men det märks väl såklart haha..
Kastar upp lite härliga bilder på min långhelg iaf :) haft det verkligen svin bra :)


Onsdag 5/6- 13

Skattepengarna smög in igår, skönt de! Fick man en liten slant iaf :) ikv blir det after work och helg! Eller Jaa.. Jag tog på mig att jobba extra i morgon fm, så jag får vänta lite till på helgen hehe.. Men extra pengar behöver man alltid!

Helgen va svin bra verkligen! Massa mys i fredags i solen med god mat, och massa vänner! Lördagen åkte vi ut till min fasters stuga och vart kvar där tills söndagen. Och i söndags vart det biltvättning och lite annat mys :)

Lill Emma räkna igår att det är 6v kvar tills vi får semester och jag börjar ångra mig lite lätt att jag inte tog ut alla veckorna nu haha.. Men men.. Då kan man ju ta ut mer sen ist :) och de är ju bra det också hehe..

Upp och hoppa nu! Ska på stan med Sören :P


RSS 2.0