Torsdag 31/1 -13

Vart att man lekte med Wille igår ist för att träna och idag är jag helt slut så skippar det nog idag också om jag inte åker senare. Men i morgon ska jag iaf träna :) minst 3ggr i veckan iaf :) vila en sväng nu så får man se vad man gör sen :)


Tisdag 29/1 -13

Bra dag idag! Hade tydligen tappat min träningssko igår så den låg och väntade vid bilen i morse, jobbat, fått hem soffan och parfymen. Har nu ätit och ska vila en sväng nu tänkte jag :) sen duscha och åka till Frida för att färga lite hår och Chilla :)


Måndag 27/1 -13

Igår vart det lite små shopping i Gävle med mina föräldrar och Wille. Hälsade även på släkten där :)
När jag kom hem så kom Johan hit, kika film och åt lite götta.. Sen kom Karin och på kvällen så kom Pär en sväng oxå. Söndagsmys!!
Idag skulle min soffa ha kommit men de kommer med den i morgon ist :P jag som tvinga hit pappa så jag skulle hinna träna och sola utifall de skulle komma! Nu har jag iaf duschat och ätit och slappa ett tag så jag kanske kan ta mig ork och åka till Natalie och mysa lite :) lördags natt va bland de mysigaste jg haft på länge :) tack!! Närhet är viktigt !!


Söndag 27/1 -13

Ledig 4 dagar och jag kan väl inte påstå att jag har gjort någon nytta precis haha. Micke och Karin kom och kika film i fredags iaf :) och igår och EH och kika film. Jag tyckte de va mkt trevligt jag iaf :) hade en aning damp ja men vafan haha.. Somnade på soffan i gos läge iaf.. Så man saknat det Asså.. Haha la oss i sängen halv 8 och sov 1h sen var de dags att göra sig i ordning för att åka till Gävle. Så nu sitter man i bilen på g dit :)


Lördag 26/1 -13

Idag har det varit en Wille dag.. Lekt på som bara den :D go pojken min :) nu blir det film mys iaf.
Städat har jag gjort fast jag skulle trotsa och inte göra det haha tycker ju att jag bara städar hela tiden ja :/ men men..


Fredag 25/1 -13

Lönen är här, lönen är slut! Ja det är typiskt mig de :P Hahah ska strax iväg och klippa mig iaf :) de va på tiden.. Hahaha slitet som fan! Sen ska jag handla lite småsaker till lägenheten, träna sen..? Inte den blekaste..


Torsdag 24/1 -13

Får nästan inte upp ögonen men jag måste kliva upp!! Kämpa kämpa!
Fått helg iaf och jag vill så nå sjukt åka till Kristianstad men 8h själv på ett tåg? 1400kr för biljett? Har jag inte råd med om jag ska iväg till Örebro nästa helg! Men jag vill ju!!! Fan!!
Försöka ta sig upp, åka och träna iaf sen till mamma och baka sockerkaka :)


Onsdag 23/1 -13

Va hos Frida en sväng igår sen vart de Picasso med Nattis och Pär, smaka bla :) denna natt på jobbet gick så mycket bättre än natten innan iaf haha.. Natten som kommer blir nog stressad och tuff tror jag, men de är lugnt de.. Får ändå helg i morgon bitti :) hehe


Tisdag 22/1 -13

Man blir hel virrig över dagarna när man jobbar natt för man sover på måndagen, tränar och gör allt man ska sen åker och jobbar på måndagen så blir lite fel.. Trodde det va tisdag igår ja, va helt säker på de haha..
Har iaf hunnit träna idag, är typ de enda de haha ska duscha, äta och så nu sedan ikv ska jag iväg till Frida iaf :) är inte där så ofta :/ dumma mig haha..


Måndag 21/1 -13

Nu är klipptiden äntligen bokad. På fredag gäller det.. Minns inte när jag klippte mig sist? Men längesen är det kan jag lova haha
Har hälsat på Wille idag å en sväng, hunnit med att träna oxå.
Johan den lilla pärlan kom till mitt jobb igår och kolla på alla felen på bilen min och äntligen kanske man får någon hjälp iaf :D natten va tuff på jobbet vart bara tröttare och tröttare men sov bara 5h idag ändå :/ så nu ska jag försöka få lite sömn iaf :D


Söndag 20/1 -13

Lagar lite mat nu iaf, lyckades sova lite grann iaf så hoppas det går bra att jobba i natt iaf.. Igår var jag på stan med Micke, shoppade endel BHar på super rean :) sen käka jag med Malin och Karin.. På kvällen vart det fest hos Maria hon fyllde 25 år.. Sen när de skulle ner på krogen vid 1 tiden så åkte jag hem över :) bra helg de här :) hihi


Fredag 18/1 -13

Bowlingen igår gick ju inte så bra precis.. Bara 1 strike! Det är ju förjävligt!! Men en bra lärare är man tamifan :) berättade för Erik hur man skruva och han provade.. Gick skit fint ju :)
Nu har jag fått helg och tänker skippa träningen och bara ha en äta onyttigheter och ta det lugnt för i morgon ska Maria firas och sen går man på nattjobb på söndag så..


Torsdag 17/1 -13

En arbetsdag kvar sen en ledig dag så blir det natt jobb sön-tors. Skönt med lite extra pengar iaf så :) skönare att jobba natt än kväll så.. Mer fritid :D
Snart ska jag, Karin och Erik och..? Åka och bowla iaf :P lite pinsamt när de vet vem man är på bowlinghallen nu haha han sa: "jaha det är du, är det dags igen nu? Du behöver inte lämna nå nummer för jag vet att du kommer" Hahah kändis där ja :D
Tränar hårt nu iaf så är helt stel och sliten i kroppen nu haha, va nästintill ensam på gymet idag vilket va skönt :)


Måndag 14/1 -12

Förstår inte hur tre vuxna människor på 27,33 och 36 år kan förnedra en oskyldig människa? Hur kan man göra så? Kan tänka mig att alla vet nästintill allt som hänt och ändå kan man hålla på som de gör..? Förstår verkligen inte! Ni 3 hör verkligen ihop om man säger så...
Ska ta och byta om nu iaf för nu är det dags för träning efter lov och sjukdom :) känns bra men är lite otaggad pga dålig dag och 3h sömn i natt :/ men bara att köra på de :)


Söndag 13/1 -13

Trodde det skulle bli stughäng i helgen men fick inte med mig en enda ju :/ så har surat i helgen ja! Haha fast har haft många myskvällar med film ist :) eller ja många filmer iaf haha :) till veckan blir det 3 skift iaf och jag jobbar dag. Längesen man klev upp halv 6 nu så blir nog lite tufft hehe har ju typ lagt mig vid den tiden ja haha.. Aja lycka till Sanne :)


Onsdag 9/1 -13

Känns ju i kroppen att man inte är frisk än, jobbigt som fan har det varit att jobba :/ men halva veckan är gjord iaf så bara att kämpa på två kvällar till!! Sen i helgen så åker nog jag till fasters stuga iaf :)


Söndag 6/1 -13

Förbannad och trött har man varit i ca 3 dar nu. Därför man sovit som en kossa å? Jajamen! Fast varit sjuk å, eller är sjuk nu också men det är mkt bättre nu :) jobba i morgon iaf det ska jag :) hälsat på sjuka stakars lilla Wille oxå..


Fredag 4/1 -13

Jaa man kan väl säga att det är fredag nu iaf hehe.. Ska samla mig försöka sova och sen kommer ett långt inlägg att komma iaf.. Alla ska få veta från dag 1. Oavsett vad folk kommer tycka om mig efteråt så ska det som för längesen ha sagt ska sägas nu!!


RSS 2.0